Stimată doamnă/ Stimate domn,

Uniunea Camerelor de Comerț Bilaterale din România vă transmite salutul său și are onoarea de a vă aduce la cunoștință următoarele:

În data de 5 septembrie 2017 Uniunea Camerelor de Comert Bilaterale din România a semnat un contract de colaborare cu societatea civilă profesională AA TOTAL INSOLVENCY, aceasta din urmă devenind PARTENER STRATEGIC  al UCCBR, alături de ceilalți parteneri de renume actuali.

Prin încheierea acestui parteneriat ne dorim să sprijinim toți membrii și partenerii UCCBR să solicite  serviciile în domeniul insolvenței oferite de partenerul nostru.

Principalele activități  realizate de societatea civilă profesională AA TOTAL INSOLVENCY sunt: lichidări administrative, reorganizări/ lichidări judiciare, proceduri de prevenire a insolvenței: mandate ad-hoc/ concordat preventiv.

Acest parteneriat dintre Uniunea Camerelor de Comerț Bilaterale din România  și firma de consultant în situații de insolvență AA TOTAL INSOLVENCY  oferă atât mebrilor, cât și partenerilor UCCBR posibilitatea de a apela la serviciile mai sus menționate. În același timp, acest parteneriat crează oportunitatea obținerii unor reduceri la orice tip de serviciu achiziționat.

Pentru a obține mai multe detalii, accesați site-ul: lichidare-dizolvare.ro, e-mail: office@aatotal.ro, telefon:  021 212 17 34 sau la adresa: Str. Poet Grigore Alexandrescu, nr. 83, Sector 1, București.